Jelenlegi gyűjtésünk

Jelenleg a  Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekklinika Intenzívosztály felkérésére egy IMT Bellavista magas szintű lélegeztetőgépre gyűjtünk.  Az intenzívosztály a régió legmagasabb progresszivitási szintű részlege.  Felveszik  és ellátják  az egy hónapos és 18 év közötti összes súlyos, kritikus állapotú beteget. A gyermekeket saját ambulenciáikról illetve a régióban található klinikákról, kórházakból irányítják ide. Az osztály még hatékonyabb működéséhez elengedhetetlen  az eszköz beszerzése.  A berendezés értéke meghaladja a tízmillió forintot.

Támogatását banki átutalással a szervezet számlaszámára utalhatja át

OTP: 11786001-20158442  

                    

Alapítványunk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatást el lehet juttatni közvetlenül a PayPal fiókon belül, vagy online bankártyás adományozás során. 

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

Magánszemélyként

Az Esély a Gyermekeknek Alapítvány "Csepp a tengerben" elv alapján örömmel veszi felajánlását bármilyen kis összegről, hiszen hálásak vagyunk minden forintért, amit a gyermekek gyógyítására, mindennapjaik könyebbé tételére fordíthatunk.  Támogatását banki átutalással a szervezet számlaszámára utalhatja át OTP: 11786001-20158442 nevének és adóazonosító jelének megadásával. Adományáról az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk igazolást ad, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe. 

Cégként

Cége hozzájárulhat az Esély a Gyermekeknek Alapítvány tevékenységéhez pénzbeli vagy természetbeni támogatás felajánlásával, rendezvényeink támogatójaként szakembereinek rendelkezésére bocsátásával.Az adományok az Esély a Gyermekeknek Alapítvány bankszámlájára OTP: 11786001-20158442 utalhatók át, melyről az alapítvány adóigazolást ad.


 

Segítség nyújtás egyszerűen!

Akkor is segíthet, ha jelenleg nem tud anyagi támogatást nyújtani! A legegyszerűbb, ha az Alapítvány oldalán megkeresi a kezdő oldalon szereplő  közösségi megosztás gombokat, melyek segítségével ismerőseinek, barátainak, családtagjainak ajánlja a szervezetet.


Segítsen egy perc munkával!

Ha rendelkezik saját weboldallal vagy bloggal, Ön is segíthet megsokszorozni az adakozók számát! A weboldalán elhelyezheti az adományozó "dobozt", ezzel még több emberhez juthat el az egyszerű és gyors támogatás lehetősége. A www.adomanyportal.hu weboldalon, azon belül az Esély a Gyermekeknek Alapítvány oldalán található egy "Beillesztendő kód" amely beillesztésével megjelenik az Ön weboldalán/blogján az online adományozó "doboz".
Az adományozás egyszerű, gyors, és céges adományozás esetén automatikusan elkészítjük a szükséges igazolást.
Az adományozó "doboz"-on keresztül, bármekkora összeg átutalható, melyet az adományozó "doboz", "egyéb" lehetőséget választva írhatja be Ön az Önnek  megfelelő összeget.

Hogyan tudja beilleszteni a Gyűjtő dobozát?

A Gyűjtő dobozt pontosan úgy kell beilleszteni, mint egy Youtube videót. A rövid HTML kód egy belső dobozban jeleníti meg szerverünkről a gyűjtő doboz tartalmát.
  1. Másolja ki a HTML kódot a weboldalról.
  2. Nyissa meg weboldal szerkesztőjét, és másolja be a kódot egy megfelelő helyre:
  3. Blog esetében az oldalsávba készíthet egy új szöveges widgetet.
  4. Dinamikus weboldalnál készíthet egy új blokkot.
  5. Statikus weboldalban HTML szerkesztőben keresheti meg a megfelelő helyet .
  6. Mentse a változtatást, és ellenőrizze a megjelenést.
  7. A Gyűjtő doboz azonnal használható.
 
Ha bármilyen kérdés merül fel önben, kérjük , keressen fel bennünket!